Оберіть мову

Відгуки

Пошук по курсам:
Олександра 2024-06-12
Курси фінансового аналізу

Пройшла курс «Управлінський облік» який вела прекрасний лектор Людмила Чистякова. Сам курс досить насичений корисною та добре структурованою інформацією. Подача лектора проста та зрозуміла, легко слухати. Людмила ділилась своїми навиками, прикладами з особистого досвіду. Д/з не важкі, що дозволяють закріпити вивчений матеріал.

Наталія 2024-05-11
Курси SMM (реклама в соціальних мережах)

Курс SMM виявився дійсно цікавим і корисним досвідом для мене. Найбільше мені сподобалась робота з застосунками для відео і фотографій. Велика кількість інформації, що була представлена на заняттях, допомогла зрозуміти, як ефективно використовувати ці інструменти у практичній діяльності. Також корисним був розбір профілю в Instagram, який дав змогу поглибити розуміння механік просування в цій популярній соціальній мережі. Рекомендую цей курс всім, хто хоче поглибити свої знання в сфері SMM!

Тетяна 2024-05-13
Курси SMM (реклама в соціальних мережах)

Все сподобалось. Рекомендую!

Олена Васильченко 2024-05-07
Курси 1С ЗУП 8.3 для бухгалтера

Мені дуже сподобався авторський курс по зарплаті і програмі ЗУП Григорович Ірини, завдяки Вам я вирішила декілька важливих і нестандартних питань по своїй роботі, і якраз дуже вчасно! Видно, що ви любите і навіть кайфуєте від своєї роботи, і ця любов відчувається у викладанні ваших лекцій і легкого сприйняття інформації студентами. Мені сподобалось, що Ви доступно подаєте матеріал, навіть дуже складний і суперечливий, у зв`язку з нашим законодавством, і робите ссилку на документи, на які можна спиратися при перевірці. Окремо вдячна Вам за додаткові матеріали по лекціям, які ви вислали на пошту, матеріалу дуже багато, майже для кожної ситуації і для самостійного повторення пройденого матеріалу. Я планую ще відвідати Ваші курси десь в кінці літа, думаю про бухоблік. Для того, щоб відновити втрачені знання і навички і навчитися складати нову для мене звітність, бо давно уже не робила ні баланс ні інші звіти. Мені дуже щастить на гарних вчителів, і Ви один з них! Бажаю Вам міцного здоров\'я і вашій родині, мирного неба над головою, достойної оплати вашої праці і процвітання Вашій родині! Надіюсь до скорої зустрічі!

Ткаченко Наталія 2024-04-29
Курси бухгалтерів + BAS Бухгалтерія + M.E.Doc

Дашко Вікторія - чудовий викладач, багато потрібної інформації в доступній формі, практика навіть на онлайн курсах.

Maryna 2024-03-22
Курси управлінського обліку

Прошла курс по управленческому учету с преподавателем Людмилой Ч. Преподаватель- профессионал, отлично объясняла, могла ответить на любой вопрос, все домашки проверяла вовремя и комментировала ошибки, были предоставлены презентации к урокам. Однозначно рекомендую данный курс и преподавателя !

Ярослава Макуха 2024-03-06
Курси бухгалтера по зарплаті + 1С ЗУП 8.3 (Авторський курс Ірини Григорович)

Хочу подякувати центру Данко та особисто Ірині Григорович за чудовий курс. Навчання дуже змістовне, інформація від А до Я викладена в зрозумілій формі, з безліччю прикладів та ситуацій. Після кожної лекції всю інформацію, і навіть більше, присилають на електронну пошту. Все чітко викладене і дуже практичне, можна сміло користуватися в подальшій роботі. Також великий + це віддалений доступ до програми з дому напротязі усього навчання. Це дає гарні практичні навички роботи в програмі. Відразу після закінчення курсу, я успішно пройшла співбесіду і вже працюю бухгалтером по ЗП + веду кадровий облік! Отримані знання мені дуже допомагають, ДЯКУЮ!!!

Александра 2024-03-01
Курси фінансового директора

Очень понравился курс, который вела Людмила Ч.! Познавательно и увлекательно, смело советую!

1 2 3 15

Додайте свій відгук

Нам цікава Ваша думка!

Залишити відгук
Автопідбір курсу Автопідбір курсу