Оберіть мову

Отзывы

Поиск по курсам:
Ivan 2024-02-19
Курсы Power BI

Курси закінчив, а відгук не залишив. Неподобство. Проходив курси PowerBI, викладач Сущенко Ольга. Всім задоволений, рекомендую. Ольга фаховий спеціаліст, велика їй подяка. Почали від початку (встановлення програми) і до написань мір, формул, ДАКС формул, редагування таблиць… Програма насичена та інтенсивна. Я мав розуміння про програму PowerBI, на курси пішов для того щоб зрозуміти загальну концепцію програми та побачити рівень володіння цим ресурсом інших людей. Викладач продемонстрував гарні знання матеріалом. Є чому повчитись та порадитись. НА сьогодні я просто переглядаю запис відеоуроків для підкреслення певних нюансів які я пропустив під час навчання. Рекомендую курси. Подяка Ользі.

Кірдода Лариса Станіславівна 2024-01-23
Курсы бухгалтеров + BAS Бухгалтерия + М.E.Doc

Я закінчила курси бухгалтерського обліку+ BAS бухгалтерія. Мені сподобалося дуже. Лекції нашій групі читала Ірина Григорович. Чудовий лектор. дуже врівноважена, спокійна, уважна до кожного слухача і до кожного питання. Ірина фанат своєї справи і високо класний спеціаліст в бухгалтерській справі. Спілкуючись з нею, почуваєшся незручним не вивчити тему чи домашнє завдання. Вона дуже багато корисного розповіла нам на лекціях, а ще дуже багато матеріалу надала в печатному вигляді. Я особисто їй дуже вдячна і вдячна всій команді \\\"Данко\\\" за надану мені можливість підвищити свій професійний рівень. Дуже сподіваюсь , що хоча б ще одні курси я пройду у навчальному центрі \\\"Данко\\\".

Лідія 2023-11-03
Курсы управленческого учета

Завершився курс з управлінського обліку. Лектор Людмила - це просто майстер-гуру своєї справи. Так розкладати на \"молекули\" і пояснювати зрозумілою мовою - це подання інформації, для навіть далеких від фінансів людей, з викладкою на 100%. Про таких педагогів можна тільки мріяти. Сам курс дуже змістовний, охоплює всі можливі аспекти цього напрямку. Раджу всім!

Евгения 2023-08-14
Курсы финансового директора (финансового менеджмента)

Сегодня закончился последний урок курса \" Финансовый директор\". Это мой первый курс в Данко,но я искреннее верю-не последний)) Огромное спасибо лектору Людмиле Чистяковой , команде Данко за эту возможность познакомиться с таким замечательным лектором -профессионалом своего дела и просто хорошим человеком! ) Это открытый,увлеченный своей профессией и отдающий знания человек, лично мне было мало этих 10 уроков, хотелось слушать и слушать )) Людмила и команда Данко- процветания, благодарных клиентов, мирного неба и скорейшей победы !!! Надеюсь на будущие встречи на курсах)

Ольга 2023-07-28
Курсы кадровика + 1С ЗУП 8.3 (Авторский курс Василия Лучко)

Вже вдруге отримую тут знання онлайн. І обидва рази після навчання, почала отримувати хороші пропозиції роботи. Курс чудовий. Над завданнями інколи розбиралась пару годин. Тому, що розбираючи одне питання, знаходиш ще взаємопов\'язану тему і ще і ще. Це для мене плюс. Вчитель відповідає швидко та зрозуміло. Подається інформація доступно. Сертифікат виглядає якісно, не соромно повісити на стіну. Мені все сподобалось. Дякую!

Світлана 2023-07-26
Курсы финансового анализа

Доброго дня! Закінчила індивідуальний курс з фінансового аналізу. Хочу подякувати викладачу Людмилі Чистяковій за надані знання на курсі. Було дуже легко комунікувати. Людмила напрочуд детально та зрозуміло навчає. ДЗ, які виконувала -отримувала швидку перевірку та коментарі, а за це окрема подяка Людмилі. Практичні заняття, які розбирали на уроці з Людмилою, дуже добре закріплює вивчений матеріал. !!!Рекомендую курси з викладачем Людмилою А також хочу подякувати навчальному центру \"Данко\" та адміністратору курсів Наталі. Гарний вибір курсів та швидка комунікація.

Яна Коломоєць 2023-07-19
Курсы бухгалтеров + BAS Бухгалтерия + М.E.Doc

Хочу залишити відгук про курси бухгалтерського обліку. Я навчалась онлайн. Викладач Шабаан О.В викладає цікаво та доступно, якщо щось не виходить то завжди допоможе та пояснює в чому помилка. Всі відео лекцій можна зберегти та надають багато інформації яку ви теж можете зберігати та використовувати. Дуже вам вдячна, мені сподобався цей курс))) Якщо захочу ще підвищити свій професійний рівень , то тільки з вами.

Аліна 2023-07-09
Курсы бухгалтеров + BAS Бухгалтерия + М.E.Doc

Майже 2 місяці тому закінчила курси Данко, що дали мені гарну базу теорії + практичну роботу з 1С майже на кожному занятті. Окрім очного відвідування ще й бонусом отримали онлайн курс для домашнього вивчення. Окрема подяка Ірині Григорович за майстерність та любов до своєї справи. Ви педагог від Бога! Максимально доступно пояснюєте звичайною мовою, людяна та уважна, а також готові відповідати на +1001 питання лиш би всі все зрозуміли. Дякую, що взяли мене під своє крило) Також хотіла б відмітити роботу Інни Багрій в якої я розпочинала навчання. Теорії дає багато, але якщо у Вас є питання, то краще їх залишити при собі, бо часу нема і вона краще Вам розповість про своїх приятельок. В цілому курсом задоволена. Він дав мені можливість отримати знання та знайти вже через 3 тижня роботу в хорошій компанії з нормальним рівнем ЗП. Думаю курси Данко найкращі в Києві.

1 2 3 14

Добавить свой отзыв

Нам интересно Ваше мнение!

Оставить отзыв
Автоподбор курса Автоподбор курса
Розробка сайтів WEBKITCHEN